Camping sanitair inrichten

Vrijblijvende offerte

Ervaren monteurs

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Sistim staat voor u klaar indien u uw camping sanitair wilt inrichten. Bij ons vindt u diverse producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die we mogelijk voor u op maat produceren. Door uw camping sanitair in te richten met producten van hoogwaardige kwaliteit biedt u uw gasten optimaal comfort en gemak. Indien u besluit Sistim in te schakelen voor het inrichten van uw camping sanitair, bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Wij staan voor u klaar met passend advies.

Direct uw camping sanitair inrichten?

Wilt u uw camping sanitair inrichten? Kies dan voor onze producten van hoogwaardige kwaliteit

Sistim heeft jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van sanitaire inrichtingen van openbare ruimtes. Wij helpen u met de volledige inrichting van uw sanitaire campinggebouw, zowel met advies als de montage van onze producten. U vindt bij ons bijvoorbeeld sanitaire wanden in diverse stijlen en van diverse merken. Zo kunt u onder andere kiezen voor de producten van KEMMLIT®, waar wij exclusief distributeur van zijn. Zijn er urinoirs beschikbaar in uw sanitaire ruimte? Kies er dan voor om de privacy van uw mannelijke campinggasten te waarborgen met onze urinoirschotten. Maak uw sanitaire ruimte vervolgens af met onze prachtige wastafelbladen. Wij adviseren u graag over het inrichten van uw camping sanitair.

 

Schakel onze expertise in

Bouwt u een nieuw sanitair gebouw voor uw camping of wilt u uw bestaande camping sanitair vervangen? Kies dan voor de kwaliteit en service van Sistim uit Tynaarlo, nabij Groningen! Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons aan. Indien u vragen heeft over onze producten of diensten, stuurt u een e-mail naar info@sistim.nl of vul het contactformulier in. Bekijk ook gerust eens de referenties van onze afgeronde projecten om een indruk te krijgen van ons vakwerk.