Douchecabine kopen

Vrijblijvende offerte

Ervaren monteurs

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Een douchecabine kopen voor in de sanitaire ruimte van bijvoorbeeld uw sportcentrum, kan eenvoudig bij Sistim uit Tynaarlo, nabij Groningen. Wij zijn dé aanbieder van douchecabines welke u samen met andere sanitaire voorzieningen bij ons bestelt. Vervolgens hebben wij vakkundige monteurs in dienst die uw douchecabine op locatie komen monteren. Het enige wat u hoeft te doen, is het kopen van een douchecabine die u mooi vindt en wij regelen de rest!

Direct uw camping sanitair inrichten?

Een duurzame en hygiënische douchecabine kopen

Als u graag een duurzame douchecabine wilt bestellen, dan zijn wij de partner die u nodig heeft. Doordat onze douchecabines van materialen zijn gemaakt die resistent zijn tegen huishoudelijke chemicaliën, kunnen ze eenvoudig schoongemaakt. Hierdoor worden de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd en zullen alle douchebezoekers genieten van een schone douche. Een douchecabine kunt u bestellen in diverse formaten en van verschillende materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aluminium, staal en RVS, maar ook volspaan panelen. Combineer de douchecabine door ook bijpassende wc-wanden te kopen. Op deze manier is uw hele sanitaire ruimte in dezelfde stijl ingericht. Naast een douchecabine, kunt u ook bij ons terecht voor het bestellen van kleedkamerbanken of garderobekasten met stroomaansluiting. Deze kunnen uiteraard niet ontbreken als u een sportgelegenheid heeft.

 

Creëer de perfecte sanitaire ruimte

Wilt u eerst voorbeelden van projecten zien, voordat u een douchecabine bij ons gaat bestellen? Dat kan natuurlijk! Wij vertellen u tevens graag over onze visie en wat wij voor u kunnen betekenen. Samen kijken we welke douchecabine u het beste kunt kopen voor in uw ruimte. Neem contact met ons op door te bellen naar 0592 – 544 230 of een e-mail te sturen naar info@sistim.nl.