Garderobekasten met stroomaansluiting

Vrijblijvende offerte

Ervaren monteurs

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Bij Sistim kunt u terecht voor garderobekasten met en zonder stroomaansluiting. U heeft de keuze uit diverse soorten en kleuren. Garderobekasten met stroomaansluiting zijn ideaal om te installeren in hotels, congrescentra, sportgelegenheden, scholen, kantoorgebouwen en zwembaden. De gasten bergen door middel van een goed sluitsysteem hun spullen op en kunnen te allen tijde weer bij hun spullen. Het is eenvoudig, veilig en compact!

Direct uw camping sanitair inrichten?

De montage van garderobekasten met stroomaansluiting

Als u bijvoorbeeld een ondernemer bent en uw personeel de mogelijkheid wilt bieden hun spullen veilig op te bergen, zijn garderobekasten met stroomaansluiting een goede oplossing. Op een paar meter ruimte kunt u namelijk al veel garderobekasten plaatsen. Bent u zelf niet in de gelegenheid of heeft u weinig tijd om de kasten zelf te installeren? Dan kunnen onze vakkundige monteurs u helpen. U bestelt onze garderobekasten en zij komen deze monteren. U bent verzekerd van een strakke afwerking, zodat de kasten mooi in uw ruimte staan. Naast garderobekasten bieden wij nog vele andere sanitaire voorzieningen. U koopt namelijk ook wc-cabines bij ons en aansluitend kiest u of u ook een douchecabine wilt kopen voor uw sanitaire ruimte. Uiteraard zijn al deze voorzieningen door onze monteurs te installeren.

Kies voor extra veilige bergruimte

Ziet u het zitten om garderobekasten met of zonder stroomaansluiting te laten monteren in uw bedrijf? Dan schakelt u de experts van Sistim uit Tynaarlo, nabij Groningen, eenvoudig in. Kijk ook eens bij de eerdere projecten die we hebben uitgevoerd om een goed beeld te krijgen van ons werk. Heeft u vragen voordat u uw voorzieningen bestelt? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@sistim.nl of te bellen naar 0592 – 544 230.