Montage van sanitaire wanden

Vrijblijvende offerte

Ervaren monteurs

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Sistim heeft vakbekwame monteurs in huis die de montage van uw sanitaire wanden realiseren. Onze specialisten hebben oog voor detail en zorgen voor een perfecte afwerking van de wanden. Dankzij onze montageservice bespaart u uzelf werk en tijd. U en uw gasten profiteren jarenlang van onze vakkundige montage van de sanitaire wanden voor uw locatie.

Direct uw camping sanitair inrichten?

Kies voor montage van uw sanitaire wanden

Indien u ervoor kiest om sanitaire wanden bij ons te bestellen, komen onze monteurs uw bestelde sanitaire wanden op locatie monteren. Dit bespaart u een hoop werk en u bent daarnaast verzekerd van vakkundig afgewerkte sanitaire wanden. Naast de montage van sanitaire wanden kunt u onze experts inschakelen voor de montage van sanitaire cabines. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Schakel onze vakbekwame monteurs nu in

Laat onze specialisten u een hoop werk uit handen nemen en schakel onze monteurs in voor de montage van uw sanitaire wanden. Dankzij het vakwerk van onze experts geniet u jarenlang van wanden van hoogwaardige kwaliteit in uw sanitaire ruimte. Bekijk ook eens welke projecten en referenties wij tot dusver hebben voltooid en ontvangen. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@sistim.nl. Wij vertellen u graag meer.