Montage van sanitaire wanden

Vrijblijvende offerte

Ervaren monteurs

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Heeft u een sanitaire ruimte en heeft u iemand nodig die de montage van sanitaire wanden voor u realiseert? Dat kan bij Sistim! Wij verkopen niet alleen sanitaire wanden van de beste kwaliteit, maar zorgen ook voor vakbekwame monteurs die de montage van uw wanden perfect uitvoeren. Ze hebben oog voor detail en zorgen voor een fantastische afwerking. U hoeft uw tijd en moeite er zelf niet in te steken en u bent gegarandeerd van een vakkundige montage van de sanitaire wanden voor uw locatie.

Direct uw camping sanitair inrichten?

Onze vakkundige montage van uw sanitaire wanden

Als u een sanitaire ruimte heeft of wilt creëren, is stap één natuurlijk het bestellen van sanitaire wanden. Hier hebben we een ruim aanbod van dat aansluit op uw wensen. Als u onze sanitaire wanden bestelt, komen onze monteurs de montage hiervan op locatie uitvoeren. Zij weten precies hoe deze geïnstalleerd moeten worden en zorgen ervoor dat alles strak is afgewerkt. Onze experts doen echter meer dan de montage van sanitaire wanden, want als u volledige toiletcabines wilt laten monteren, doen ze dit ook graag voor u. We geven u graag advies over alles wat u moet weten, voordat u onze producten aanschaft.

 

Schakel onze vakbekwame monteurs in

Laat onze specialisten u een hoop werk uit handen nemen en schakel ze in voor de montage van uw sanitaire wanden. Dankzij het vakwerk van onze experts geniet u jarenlang van wanden van hoogwaardige kwaliteit in uw sanitaire ruimte. Bekijk ook eens welke projecten en referenties wij tot dusver hebben voltooid en ontvangen. Heeft u vragen over onze producten of diensten uit Tynaarlo, nabij Groningen? Vul dan het contactformulier in, bel naar 0592 – 544 230 of stuur een e-mail naar info@sistim.nl. Wij vertellen u graag meer.