Over ons

Opgericht in 1995…

Sistim Nederland B.V. is opgericht in 1995 onder de oorspronkelijke naam ”Kemmlit Nederland B.V.”. Ons bedrijf is sinds die tijd de importeur voor Nederland van de producten van het Duitse Kemmlit Bauelemente GmbH, dat sanitaire wanden, sanitaire cabines, garderobekasten, zitbanken & garderobes en kunststof deuren fabriceert.

Sistim Nederland B.V.

Onze naam is in 2006 gewijzigd in Sistim Nederland B.V., omdat wij als leverancier van bovengenoemde producten ons leveringsprogramma drastisch hebben uitgebreid met wastafelbladen en tribunestoelen, maar ook een eigen lijn sanitaire wanden, sanitaire cabines en garderobekasten.

Hoogwaardige kwaliteit en afwerkingsniveau

De producten van Kemmlit kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit en afwerkingsniveau, met daaraan gekoppeld een iets hogere prijs. De producten van de Sistim-lijn zijn eenvoudiger, maar hebben een degelijke uitstraling en een scherp prijsniveau. De onderlinge verschillen kunt u eens rustig bekijken bij het producten-overzicht.

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Voor de wastafelbladen zijn er diverse mogelijkheden; van eenvoudig tot zeer luxueus. Ook hiervoor kunt u de verschillende producten op de site met elkaar vergelijken.

Ervaren monteurs

Alle producten worden door ons geleverd en gemonteerd volgens hoge kwaliteitseisen. Onze monteurs zijn zeer ervaren en goed toegerust voor elke inbouwsituatie. We hebben monteurs die werken vanuit 3 locaties met als uitvalsbasis Breda, Veenendaal en onze vestiging in Tynaarlo.

Ik hoop dat onze producten aan uw wensen voldoen en dat u bij ons vindt wat u zoekt. Indien u vragen of suggesties heeft, dan hoor ik dat graag.

Vriendelijke groeten,
Sistim Nederland B.V.
Wim Timmers

sanitaire wanden informatie
Heeft u niet de Sanitaire Wanden gevonden die u zocht?
Wellicht dat we in een persoonlijk gesprek u meer kunnen vertellen over onze sanitaire wanden. Vul hieronder uw e-mail adres in. Wij zullen dan z.s.m contact met u opnemen.