Zwembad Molenduinbad te Norg

In opdracht van Zwembad Molenduinbad te Norg heeft Sistim Nederland B.V. kleed- en toiletcabines geleverd voor de renovatie van de kleedruimten in het zwembadgebouw aan de Eenerstraat te Norg. De cabines zijn van het fabricaat Sistim, type 13 – SCS met vingerveilige profielen en geluidarme zelfsluitende scharnieren.

Tevens hebben wij daar de nieuwe garderobekasten geleverd met elektronische pin-code sloten.

Read more

Outokumpu B.V. Terneuzen

PROJECTBESCHRIJVING

Voor Outokumpu B.V. te Terneuzen heeft Sistim Nederland B.V. de nieuwe kleedruimte voorzien van stalen personeelskasten en zitbanken. Deze kasten zijn op verzoek voorzien van een scheidingswand voor straat- en werkkleding. Tevens heeft Sistim B.V. voor de nieuwe kleedruimte nog 8 nieuwe douchecabines van het type Cronus geleverd.

Read more

Camping Stien’n Boer

PROJECTBESCHRIJVING

Voor Camping Stien’n Boer te Haaksbergen heeft Sistim B.V. de kleedaccommodatie van het nieuwe zwembad ingericht. Hier zijn vrijhangende kleedcabines toegepast alsmede garderobekasten en r.v.s. kledinghakenrails.

Read more
sanitaire wanden informatie
Heeft u niet de Sanitaire Wanden gevonden die u zocht?
Wellicht dat we in een persoonlijk gesprek u meer kunnen vertellen over onze sanitaire wanden. Vul hieronder uw e-mail adres in. Wij zullen dan z.s.m contact met u opnemen.