Zwembad Molenduinbad te Norg

In opdracht van Zwembad Molenduinbad te Norg heeft Sistim Nederland B.V. kleed- en toiletcabines geleverd voor de renovatie van de kleedruimten in het zwembadgebouw aan de Eenerstraat te Norg. De cabines zijn van het fabricaat Sistim, type 13 – SCS met vingerveilige profielen en geluidarme zelfsluitende scharnieren.

Tevens hebben wij daar de nieuwe garderobekasten geleverd met elektronische pin-code sloten.

Read more

Recreatiepark De Wite Burch Bakhuizen

PROJECTBESCHRIJVING

In opdracht van Recreatiepark De Wite Burch te Bakhuizen heeft Sistim Nederland B.V. de gehele sanitaire inrichting geleverd voor het nieuwe sanitairgebouw. Hierbij is gekozen voor het cabinesysteem 13-Robuust extra hoog en zonder bodemvrijheid, wat veel privacy biedt aan de bezoekers. Voor de kleuters is er een apart ruimte ingericht met vrolijke digitale prints op de cabinedeuren. Voor de wastafelbladen is gekozen voor HPL Compactformingselementen, model S met RVS vlakinbouw spoelunits en babybadje.

Read more

Café Restaurant De Boterwaag te Den Haag

PROJECTBESCHRIJVING

In opdracht van Café Restaurant De Boterwaag aan de Grote Markt 8 te Den Haag heeft Sistim toiletcabines geleverd voor de renovatie van de toiletruimten. De cabines zijn van het fabricaat KEMMLIT® model NiUU-F. De wastafel is van het fabricaat Marlan met een HPL onderkast.

Read more