Schoolgebouw Acaciahage te Stadskanaal

In opdracht van Bouwbedrijf Bruining B.V. te Stadskanaal heeft Sistim Nederland B.V. 35 toiletcabines geleverd voor de toiletruimten in het schoolgebouw aan de Acaciahage 21 te Stadskanaal.

De cabines zijn van het fabricaat Sistim, type 13 – SCS – Vrijhangend met vingerveilige profielen en geluidarme zelfsluitende scharnieren.

Read more

Truckstop Maasvlakte

In opdracht van het Havenbedrijf te Rotterdam heeft Sistim Nederland B.V. de sanitaire wanden geleverd voor de toilet- en doucheruimten in de nieuwbouw van de Truckstop Loswalweg 50 te Maasvlakte.

De cabines zijn van het fabricaat Kemmlit, type cell ( 42 mm sandwichpanelen ) in optisch zwevende uitvoering.

Read more

Zwembad Molenduinbad te Norg

In opdracht van Zwembad Molenduinbad te Norg heeft Sistim Nederland B.V. kleed- en toiletcabines geleverd voor de renovatie van de kleedruimten in het zwembadgebouw aan de Eenerstraat te Norg. De cabines zijn van het fabricaat Sistim, type 13 – SCS met vingerveilige profielen en geluidarme zelfsluitende scharnieren.

Tevens hebben wij daar de nieuwe garderobekasten geleverd met elektronische pin-code sloten.

Read more

CBS De Holtenhoek te Vries

In opdracht van Bouwbedrijf Bouwborg te Groningen heeft Sistim Nederland B.V. toiletcabines geleverd voor de renovatie van de toiletruimten in het schoolgebouw aan de Holtenweg 5 te Vries. De cabines zijn van het fabricaat Sistim, type 13 – SCS met vingerveilige profielen en geluidarme zelfsluitende scharnieren.

Read more

Sanitaire wanden De Nije Tille

In opdracht van Harm Bouma’s Onderhoudsbedrijf te Marrum heeft Sistim toiletcabines geleverd voor de renovatie van de toiletruimten bij het dorpshuis “De Nije Tille” te Marrum.

De cabines zijn van het fabricaat Kemmlit, type NiUU – F met wandafwerking in houtkleur pruimen.

Read more

Sanitaire wanden RSG Tromp Meesters

In opdracht van RSG Tromp Meesters te Steenwijk heeft Sistim toiletcabines geleverd voor de renovatie van de toiletruimten in het schoolgebouw aan de Lijsterbesstraat te Steenwijk
De cabines zijn van het fabricaat Kemmlit, type B – Public met vingerveilige profielen aan de scharnierzijde.

Read more

Sanitaire wanden Fort Vechten

PROJECTBESCHRIJVING

In opdracht van Heijmans Utiliteisbouw B.V. te Rosmalen heeft Sistim toiletcabines geleverd voor de restauratie en nieuwbouw van de toiletruimten bij het Waterlinie Museum Fort Vechten te Bunnik.

De cabines zijn van het fabricaat Kemmlit, type cell met wit gelakte aluminium wandafwerking.

Read more

Sanitaire wanden OBS De Wissel

PROJECTBESCHRIJVING

In opdracht van Schouten Bouw te Leidschendam heeft Sistim Nederland B.V. toiletcabines geleverd voor de nieuwbouw van de toiletruimten van OBS De Wissel te Den Haag.

De cabines zijn van het fabricaat Kemmlit, type Primo-F – vrijhangend en D-Bambino t.b.v. de kleuter toiletten.

Read more

Museon te Den Haag

PROJECTBESCHRIJVING

In opdracht van Verbakel Bouwbedrijf te Poeldijk heeft Sistim toiletcabines geleverd voor de renovatie van de toiletruimten bij populair-wetenschappelijk museum Museon te Den Haag.

De cabines zijn van het fabricaat Kemmlit, type cell met RVS wandafwerking.

Read more

GBS De Rank te Roden

PROJECTBESCHRIJVING

In opdracht van Zetstra Bouwbedrijf B.V. te Enumatil heeft Sistim Nederland B.V. de sanitaire wanden geleverd voor een gerenoveerde toiletruimte. Hierbij is gekozen voor het cabinesysteem 13 – Bambino – Vrijhangend.

De deuren zijn voorzien van speciale kinderveilige grepen en leuke ingefreesde gezichtjes. De tussenwand verloopt van de hoge voorwand met een boog naar een lage muuraansluiting op dezelfde hoogte als de deuren.

Read more
sanitaire wanden informatie
Heeft u niet de Sanitaire Wanden gevonden die u zocht?
Wellicht dat we in een persoonlijk gesprek u meer kunnen vertellen over onze sanitaire wanden. Vul hieronder uw e-mail adres in. Wij zullen dan z.s.m contact met u opnemen.