Vakantiepark Witterzomer Assen

Voor Vakantiepark Witterzomer te Assen heeft Sistim Nederland de sanitaire wanden en wastafelbladen geleverd voor de renovatie van een sanitair gebouw.
Hier is gekozen voor het wandtype cronus vrijhangend van Kemmlit. De wastafelbladen en planchetten in gebogen vorm.

Type cronus bestaat uit 13 mm massief HPL met een hoogwaardig afwerkingsniveau. De wanden zijn geleverd in vrijhangende uitvoering. Alle deuren in een speciale houtprint en voorzien van ingefreesde pictogrammen.

De wastafelbladen en planchetten zijn uitgevoerd in dezelfde houtprint, zodat een harmonieus geheel is verkregen.

Read more

Café Restaurant De Boterwaag te Den Haag

PROJECTBESCHRIJVING

In opdracht van Café Restaurant De Boterwaag aan de Grote Markt 8 te Den Haag heeft Sistim toiletcabines geleverd voor de renovatie van de toiletruimten. De cabines zijn van het fabricaat KEMMLIT® model NiUU-F. De wastafel is van het fabricaat Marlan met een HPL onderkast.

Read more

Boscamping Appelscha

PROJECTBESCHRIJVING

In opdracht van de Boscamping te Appelscha heeft Sistim de gehele sanitaire inrichting geleverd voor de gerenoveerde sanitaire ruimte. Hierbij is gekozen voor een hangend systeem wat zeer ruimtelijk lijkt en veel voordelen heeft bij het schoonmaken.

Voor de wastafelbladen is gekozen voor Marlan. Deze zijn uitgevoerd in model Scala, kleur Carbon Black.

Read more

Jachthaven Waterland Monnickendam

PROJECTBESCHRIJVING

In opdracht van Jachthaven Waterland te Monnickendam heeft Sistim de gehele sanitaire inrichting geleverd voor de gerenoveerde sanitaire ruimtes. Hierbij is gekozen voor een hangend systeem wat zeer ruimtelijk lijkt en veel voordelen heeft bij het schoonmaken.

Er is hier gekozen voor een niet standaard Trespa kleur Zilver Ahorn dit geeft in combinatie met standaard donkergrijze profielen en deurbeslag een luxe uitstraling.

Ook de Marlan wastafelbladen passen zeer goed in het geheel.  Deze zijn uitgevoerd in model Alpha, kleur Blossom White.

Read more