Een sanitaire cabine voor kinderen

Vrijblijvende offerte

Ervaren monteurs

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Bent u op zoek naar een sanitaire cabine voor kinderen? Bijvoorbeeld voor de peuterspeelzaal, basisschool of het recreatiebedrijf voor kinderen waar u beheerder van bent? Bij Sistim vindt u diverse sanitaire cabines voor kinderen. Elke sanitaire cabine voor kinderen die u bij ons bestelt is van hoogwaardige kwaliteit, gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch. Wij hebben een passende oplossing voor ieder project en ieder budget.

Direct uw camping sanitair inrichten?

Kies voor een sanitaire cabine speciaal voor kinderen

Als kinderen enthousiast zijn of spanning ervaren, is de kans aanwezig dat ze vaker naar het toilet moeten. Omdat dit in sommige gevallen op onverwachte momenten kan zijn, is het prettig als u over voldoende kindvriendelijke sanitaire cabines beschikt. Bij ons bent u op de juiste plek indien u op zoek bent naar een veilige sanitaire cabine voor kinderen. Zo vindt u bij ons cabines met vrij- en bezetsloten of zonder sloten. De deuren zijn daarnaast zo ontworpen dat kinderen gemakkelijk bij de deurklink kunnen. Indien u dat wenst, leveren we de deuren in vrolijke kleuren. We kunnen eveneens de sanitaire cabines vakkundig monteren. U bent welkom om de mogelijkheden met ons te bespreken.

 

Bestel nu een sanitaire cabine voor kinderen

Laat een toiletbezoek veilig en fijn verlopen met een sanitaire cabine voor kinderen. Bestel deze eenvoudig en snel online. U bent bij ons ook op de juiste plek indien u op zoek bent naar urinoirschotten of een wastafelblad voor uw sanitaire ruimte. Bij ons bent u gegarandeerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Heeft u vragen over onze producten of diensten uit Tynaarlo, nabij Groningen? Dan neemt u gemakkelijk contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@sistim.nl of te bellen naar 0592 – 544 230.