Sanitaire inrichting

Vrijblijvende offerte

Ervaren monteurs

Van eenvoudig tot zeer luxueus

De sanitaire inrichting van uw bedrijf lijkt op het eerste gezicht misschien niet heel belangrijk, maar dat is het wel. Hygiëne staat hierbij natuurlijk voorop, maar het is ook belangrijk dat er voldoende toiletten zijn voor uw werknemers. Een praktische werkomgeving zorgt voor betere werkprestaties en deze omgeving mag doorgetrokken worden naar de sanitaire ruimte, door uw inrichting hierop aan te passen. Bij Sistim helpen we u graag aan de beste sanitaire ruimtes voor uw bedrijf.

Direct uw camping sanitair inrichten?

Het beste uit uw sanitaire inrichting halen met onze producten

Bij ons kunt u terecht om toiletcabines te kopen van diverse soorten en formaten. U kiest voor een fraai design en of u een hangende of staande cabine wilt. Wij bieden cabines voor bedrijven, congresruimten, sportcentra en nog veel meer. Als u een eigenaar bent van een sportcentrum, kunnen douchecabines ook niet missen. Deze koopt u daarom ook bij ons. Door uw sanitaire inrichting zo efficiënt mogelijk te maken, voelen zowel klanten als medewerkers zich fijn in uw sanitaire ruimte. Het is belangrijk dat deze omgeving hygiënisch is en dat er voldoende privacy is. Met onze sanitaire cabines hoeft u zich daar allesbehalve zorgen om te maken!

 

Kies voor sanitair dat bij uw bedrijf past

Als u niet weet welke sanitaire inrichting het meest praktisch is voor uw bedrijf, adviseren we u hier natuurlijk graag over. Wij hebben oog voor detail en weten precies wat u nodig heeft. Ook als u accessoires wilt voor uw ruimte, hebben we hier een breed aanbod van. Heeft u advies nodig van onze experts uit Tynaarlo, nabij Groningen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@sistim.nl of te bellen naar 0592 – 544 230.