Sanitaire scheidingswanden op maat

Sanitaire scheidingswanden

Sistim Nederland heeft verschillende soorten sanitaire scheidingswanden voor verschillende toepassingsgebieden. Van budget tot zeer exclusief met een eigen opdruk of een foto print. Bij ons zijn de mogelijkheden in de sanitaire cabines bijna onbeperkt.

Wanneer u u op zoek bent naar sanitaire wanden en u veel waarde hecht aan kwaliteit, design en hygiëne? Dan bent u bij Sistim Nederland aan het juiste adres.

De sanitaire wanden van Sistim Nederland zijn resistent tegen vocht, huishoudelijke chemicaliën en oplosmiddelen.

Sistim Nederland biedt u dergelijke sanitaire scheidingswanden. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een sanitaire wand passend bij uw wensen en uiteraard het budget.

Heeft u vragen of wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag.

Sanitaire scheidingswanden voor een perfecte uitstraling

Volkern sanitaire scheidingswanden voor onder andere toiletten, douchecabines en kleedcabines van topmerken van KEMMLIT® en Afkor. Samen met deze twee leveranciers zorgen wij er voor dat uw sanitaire ruimte een perfecte uitstraling krijgt.

Ruim 30 types Sanitaire scheidingswanden

Wist u dat wij meer dan 30 types Sanitaire scheidingswanden in ons assortiment hebben? Heeft u specifieke wensen of iets wat wij nog niet in ons assortiment hebben? Neem gerust contact met ons op. Onze Experts helpen u graag.

sanitaire scheidingswanden

Offerte aanvragen Sanitaire scheidingswanden

U kunt het onderstaande offerte formulier invullen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor Sanitaire scheidingswanden. Na het versturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

Na uw aanvraag

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.

Uw offerte wordt zorgvuldig behandeld en berekend.

Er volgt eventueel een persoonlijk gesprek n.a.v. uw offerte.

Vertrouwelijke informatie wordt uiteraard met zorg behandeld.