Toiletcabines kopen

Vrijblijvende offerte

Ervaren monteurs

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Toiletcabines kopen voor uw bedrijf is altijd veel zoek- en vergelijkingswerk. U heeft tegenwoordig ontzettend veel keuze als het aankomt op de inrichting van sanitaire ruimtes en u wilt natuurlijk toiletcabines kopen die aansluiten bij de stijl van uw bedrijf, congrescentrum, sportcentrum, enzovoorts. Gelukkig kunnen wij u bij Sistim goed helpen met het kiezen van het juiste sanitair. Door onze vakkundigheid en ons brede aanbod zorgen we ervoor dat het kopen van toiletcabines een stuk eenvoudiger wordt!

Direct uw camping sanitair inrichten?

Toiletcabines kopen voor een efficiënte inrichting

Afhankelijk van de ruimte die u heeft en de hoeveelheid klanten en/of personeel die over uw vloer komt, is het belangrijk om toiletcabines, ofwel wc-cabines, te kopen die hierop aansluiten. U wilt natuurlijk niet dat er rijen gaan vormen voor het toilet en dat wilt uw personeel evenmin. Ook is de toiletruimte net zo goed een praktische ruimte voor uw team en staat hygiëne en privacy voorop. Bij Sistim geven we u graag advies over alle belangrijke zaken rondom uw sanitaire inrichting waar u wellicht van tevoren nog niet over na had gedacht. Met ons aanbod van diverse toiletcabines, zoals designercabines of juist budgetcabines, is er gegarandeerd wel een inrichting die bij uw bedrijf past.

 

Vraag ons advies over het juiste sanitair

Onze Product Experts helpen u graag met deskundig advies over het kopen van toiletcabines. We kunnen u ook foto’s van eerdere projecten laten zien, zodat u een goed beeld krijgt van wat onze dienstverlening uit Tynaarlo, nabij Groningen, inhoudt. Wilt u onze hulp bij het uitkiezen van passend sanitair? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@sistim.nl of te bellen naar 0592 – 544 230.