Toiletcabines

Vrijblijvende offerte

Ervaren monteurs

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Toiletcabines heeft u in alle soorten, maten en kleuren en ziet u waarschijnlijk geregeld voorbij komen wanneer u bij een bedrijf of sportgelegenheid naar de sanitaire ruimte gaat. Toiletcabines zijn een eenvoudige manier om snel veel toilethokjes te creëren en zijn eenvoudig schoon te houden. Bij Sistim hebben we een breed aanbod van diverse cabines voor uw bedrijf.

Direct uw camping sanitair inrichten?

Luxe en budget toiletcabines

Afhankelijk van uw wensen en uw budget bieden wij toiletcabines aan die bij u passen. Budgetcabines hebben we in diverse kleuren en de cabines hebben verschillende groottes. Uiteraard is de grootte van uw ruimte ook een belangrijke factor bij uw keuze. Kiest u voor een luxe designcabine met een mooie print op de deuren of wilt u liever een wandsysteem, bestaande uit volspaan panelen? Wilt u liever staande of hangende cabines? Het kan allemaal bij ons! Als kers op de taart komen onze vakkundige monteurs uw cabines ook nog monteren met een perfecte afwerking. U hoeft er zelf dus weinig tijd in te stoppen. Naast toiletcabines heeft u waarschijnlijk ook wastafels nodig om uw sanitaire ruimte compleet te maken. Bij ons kiest u uit diverse mooie wastafels en bladen, zoals een wastafelblad van HPL. Wij zorgen ervoor dat uw sanitaire inrichting compleet is!

 

Koop de mooiste cabines voor uw ruimte

Bent u op zoek naar toiletcabines met een mooi design van een hoogwaardige kwaliteit? Kom dan naar Sistim uit Tynaarlo, nabij Groningen, waar u precies vindt wat u nodig heeft. Wilt u naast cabines ook nog accessoires voor uw ruimte bestellen? Ook die vindt u bij ons. Neem contact met ons op via info@sistim.nl of 0592 – 544 230 als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze producten.