Toiletwanden

Vrijblijvende offerte

Ervaren monteurs

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Bij Sistim is het mogelijk om toiletwanden op maat te kopen voor uw sanitaire ruimte. Afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft voor toiletvoorzieningen, zorgen wij ervoor dat u met zekerheid de juiste toiletwanden gaat bestellen. U geeft uw wensen door en zorgt ervoor dat wij een goed beeld krijgen van wat u nodig heeft.uOnze deskundige adviseurs helpen u met het kopen van toiletwanden die passen bij uw bedrijf, sportcentrum, zwembad of ander gebouw.

Direct uw camping sanitair inrichten?

Toiletwanden bestellen bij de expert is zó gebeurd

Wilt u uw sanitaire ruimte inrichten met hygiënische toiletwanden die er toch chique en luxe uitzien? Dan helpen wij u graag met het kopen van toiletwanden naar keuze. U vindt tussen ons aanbod wc-wanden verschillende uitvoeringen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een witte wand, maar is het ook mogelijk om een fellere kleur neer te zetten. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit verschillende materialen en of u staande of hangende toiletwanden wilt bestellen. Heeft u een beperkt budget en wilt u zeker zijn dat de toiletwanden die u graag wilt kopen, binnen uw budget passen? Dan vraagt u eerst vrijblijvend een offerte bij ons aan. Naar aanleiding van de gegevens die u daarbij invult, sturen wij u zo snel mogelijk een prijsindicatie. Het is ook mogelijk om advies te vragen van onze Product Experts voordat u toiletwanden gaat bestellen. Wij weten namelijk precies welke wanden aansluiten bij uw ruimte en wensen. Ook kunnen we na het kopen van toiletwanden deze volledig monteren bij u op locatie. Dat maakt het bestellen van toiletwanden bij Sistim nóg aantrekkelijker!

 

Vraag een offerte aan en begin met de (her)inrichting van uw sanitair

Als uw sanitaire ruimte toe is aan vervangende toiletten, toiletwanden en wastafelbladen, dan is het voordelig om alles bij dezelfde partij te bestellen. Op deze manier matcht uw hele sanitair bij elkaar en weet u zeker dat het goed geïnstalleerd wordt. Heeft u voorafgaand vragen aan ons uit Tynaarlo, nabij Groningen? Dan bereikt u ons eenvoudig via het contactformulier,stuurt u een e-mail naar info@sistim.nl of  belt u naar 0592 – 544 230.