Wc-cabine kopen

Vrijblijvende offerte

Ervaren monteurs

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Een wc-cabine kopen, kan zo luxe als u dat zelf wilt. Vooral bij sportcentra of zwembaden zijn wc-cabines een essentiële sanitaire voorziening. Dit komt omdat deze snel schoon te maken zijn en daardoor ontzettend hygiënisch zijn. Toch is het tegenwoordig voor bijvoorbeeld bedrijven en congrescentra ook steeds populairder om een wc-cabine te kopen in plaats van complete toiletruimten. Een wc-cabine hoeft er namelijk niet simpel uit te zien, want bij Sistim verkopen we ook veel cabines met luxe designs en van de beste materialen.

Direct uw camping sanitair inrichten?

Welke voordelen zijn er als u een wc-cabine gaat kopen?

Op plekken waar veel mensen komen, wordt er ook vaker schoongemaakt. Dan is het gunstig als u een wc-cabine heeft die snel te reinigen is en een hoge hygiëne waarborgt. In ons assortiment kunt u een wc-cabine kopen die resistent is tegen huishoudelijke chemicaliën, oplosmiddelen en vocht. Ook zijn onze cabines erg duurzaam en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Afhankelijk van de ruimte die u heeft en de hoeveelheid cabines die u wenst, kijken we met u welke wc-cabine u het beste kunt kopen en welke toiletwanden het beste bij uw bedrijf passen. Deze wanden doen namelijk ontzettend veel voor de uitstraling van uw sanitaire ruimte. Wilt u ook een bijpassend wastafelblad van HPL? Ook die koopt u uiteraard bij ons.

 

Schaf een cabine aan die aan al uw eisen voldoet

Wilt u naast een wc-cabine, ook verschillende accessoires kopen voor uw toiletruimte? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, want we beschikken over alles wat u nodig heeft. Ook als u meer informatie over ons wilt en over de type cabines die u bij ons kunt kopen, raden we u aan contact met ons uit Tynaarlo, nabij Groningen, op te nemen door te bellen naar 0592 – 544 230 of een e-mail te sturen naar info@sistim.nl.