Nieuws

Nieuw bij Sistim: Urinoirschotten bestellen

U kunt vanaf nu urinoirschotten bestellen in onze webshop. De urinoirschotten panelen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende designmodellen rechthoekig, ovaal en trapezium.

Indien u uw bezoekers gebruik laat maken van uw sanitaire voorziening, is het van belang dat men daar met discretie gebruik van kan maken. Om deze privacy te waarborgen is het gebruik van een urinoirschot de ideale oplossing. Een urinoirschot kan namelijk eenvoudig tussen de verschillende urinoirs worden geplaatst, waardoor er voor gezorgd wordt dat er geen inkijk is. Bovendien zorgt een urinoirschot er ook voor dat uw sanitaire voorziening er professioneel en hygiënisch uit ziet.

Bij bestelling van 6 of meer urinoirschotten ontvangt u van ons 20% korting. De urinoirschotten bestellen is eenvoudig via onze webshop.

Read more

Kemmlit NOXX® SMART – Nieuwe Sanitaire wanden

Kemmlit heeft een nieuw sanitaire wanden systeem ontwikkeld met de naam NOXX® SMART. De deur – en wandelementen zijn volledig glad en bestaan uit 10 mm veiligheidsglas, dat in combinatie met blank geanodiseerd profielen en pootjes het complete wandsysteem vormt.

Alle detailleringen zijn uitgevoerd in fraaie optiek, zeer stabiel en voor jarenlang storingsvrij gebruik ontworpen. De scharnieren hebben een zgn. ‘’softclose’’ functie.
NOXX is verkrijgbaar in 12 standaard kleuren en als optie kan iedere RAL kleur worden geleverd. De standaard uitvoering kan binnen ca. 3 werkweken worden geleverd en gemonteerd.
Op elk wandsysteem van Kemmlit wordt standaard 7 jaren garantie verleend.

Read more

Nieuwe Sanitaire wanden voor Truckstop Maasvlakte

De nieuwe cabines zijn van het fabricaat Kemmlit

In opdracht van het Havenbedrijf te Rotterdam heeft Sistim Nederland B.V. de sanitaire wanden geleverd voor de toilet- en doucheruimten in de nieuwbouw van de Truckstop Loswalweg 50 te Maasvlakte.
De cabines zijn van het fabricaat Kemmlit, type cell ( 42 mm sandwichpanelen ) in optisch zwevende uitvoering.

Wilt u meer weten over Sanitaire wanden van Sistim?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Read more

Kemmlit heeft een nieuw wandsysteem ontwikkeld

Kemmlit PRIMO Kn – Sterk – Superglad – Hoogwaardig

Kemmlit PRIMO Kn is het nieuwe sanitaire wandsysteem van Kemmlit en Sistim Nederland B.V.

Kemmlit heeft als sterk merk reeds sinds de 70’er jaren een 30 mm HPL sandwich wandsysteem in het leveringsprogramma. Sindsdien is het product continu verder ontwikkeld met als eindresultaat een zeer hoogwaardig wandsysteem met aluminium kantlijsten: type PRIMO Kn.

De wanden en deuren bestaan nu uit 42 mm dikke sandwichelementen met ieder een rondlopende aluminium kantlijst. De wanden krijgen hierdoor een super strak uiterlijk.

Naast de standaard versie op pootjes, kunnen de wanden en de deuren ook worden geleverd van vloer tot plafond gesloten tot een maximum van 2800 mm. Het zelfsluitende 3 rollen-scharnier is speciaal voor dit wandtype ontwikkeld: 6-voudig bevestigd en voorzien van een RVS stift voor maximale stabiliteit en levensduur.

Naast het standaard deurbeslag kan ook worden gekozen voor de speciale lange greep met LED-indicatie voor vrij- en bezet. Deze lange greep is er in 4 verschillende lengten.

Wilt u meer weten over Kemmlit PRIMO Kn?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Read more

Projecten in Den Haag

We hebben weer twee geweldige projecten in Den Haag afgerond. De projecten in Den Haag zijn te bekijken op onze Projecten pagina.

Sanitaire Projecten in Den Haag succesvol afgerond

In opdracht van Verbakel Bouwbedrijf te Poeldijk heeft Sistim Nederland B.V. toiletcabines geleverd voor de renovatie van de toiletruimten bij populair-wetenschappelijk museum Museon te Den Haag. De cabines zijn van het fabricaat Kemmlit, type cell met RVS wandafwerking.

De Projecten in Den Haag van Schouten Bouw te Leidschendam heeft Sistim Nederland B.V. toiletcabines geleverd voor de nieuwbouw van de toiletruimten van OBS De Wissel. De cabines zijn van het fabricaat Kemmlit, type Primo-F – vrijhangend en D-Bambino t.b.v. de kleuter toiletten.

Heeft u een vraag over onze projecten? Neem dan gerust contact met ons op.

Read more

Nieuw: Type 13 – SCS (Soft Close Secure)

Nieuw bij Sistim.nl is de Type 13 – SCS – een wand van 13 mm HPL in een standaard kleur naar keuze.

Er bevinden zich naast de deuren geen aanslagprofielen, de deuren liggen vlak met de wanden. De deuren zijn voorzien van zelfsluitende scharnieren met rvs stift en nylon vrij- en bezet sloten.

Het deurbeslag is van slagvast nylon. De deuren worden voorzien van speciale vingerveilige profielen met geluidarme scharnieren.

De pootjes zijn van slagvast nylon met een geanodiseerd aluminium accent.

Bekijk de Type 13 – SCS (Soft Close Secure) video

Read more

GBS De Rank te Roden

In opdracht van Zetstra Bouwbedrijf B.V. te Enumatil heeft Sistim Nederland B.V. de sanitaire wanden geleverd voor een gerenoveerde toiletruimte.

Hierbij is gekozen voor het cabinesysteem 13 – Bambino – Vrijhangend. De deuren zijn voorzien van speciale kinderveilige grepen en leuke ingefreesde gezichtjes. De tussenwand verloopt van de hoge voorwand met een boog naar een lage muuraansluiting op dezelfde hoogte als de deuren.

Foto’s

Read more
sanitaire wanden informatie
Heeft u niet de Sanitaire Wanden gevonden die u zocht?
Wellicht dat we in een persoonlijk gesprek u meer kunnen vertellen over onze sanitaire wanden. Vul hieronder uw e-mail adres in. Wij zullen dan z.s.m contact met u opnemen.