Wc-wanden

Vrijblijvende offerte

Ervaren monteurs

Van eenvoudig tot zeer luxueus

Wc-wanden heeft u waarschijnlijk al vaak voorbij zien komen. Ze worden veel gebruikt bij sportcentra, maar ook op vliegvelden, congrescentra en andere bedrijven. Het is een snelle manier om snel een aantal toiletten te plaatsen in een sanitaire ruimte en is daarnaast ook nog eens duurzaam én hygiënisch. Toch zijn er veel bedrijven die niet direct wc-wanden bestellen bij de inrichting van hun sanitaire ruimte, omdat deze er misschien sober uitzien. Tegenwoordig is het aanbod wanden echter zo groot, dat u zelfs kunt kiezen om de mooiste en de meest chique wanden te bestellen. Wij van Sistim uit Tynaarlo, nabij Groningen, zijn een van die aanbieders. Met meer dan 30 types wc-wanden weet u zeker dat u bij ons wel uw sanitaire inrichting wilt bestellen!

Direct uw camping sanitair inrichten?

Wc-wanden van hout, kunststof, glas, staal en andere materialen

Als u wc-wanden wilt bestellen en u maar een beperkt budget heeft, dan heeft u bij ons keuze genoeg. Onze sanitaire wanden zijn namelijk verdeeld in diverse categorieën. Zo hebben we luxe uitvoeringen met designs, maar  ook budgetwanden en kindercabines. Afhankelijk van uw wensen maakt u een selectie en kiest u uit alle opties die u heeft in die categorie. Wilt u graag een sobere toiletruimte? Dan wilt u waarschijnlijk wc-wanden bestellen met een lichte kleur, zoals wit. Vindt u echter dat een toiletruimte wel wat meer kleur en sfeer kan gebruiken? Dan is het bestellen van een van onze wc-wanden met een mooi design een uitstekend plan. Vervolgens heeft u ook nog de keuze uit diverse materialen. De ene wand is gemaakt van kunststof, de ander van veiligheidsglas en zo hebben we nog genoeg andere opties. Tevens helpen wij u met de juiste grootte en de hoeveelheid cabines die in uw ruimte passen. Dat is wel zo makkelijk!

 

Kies een volledig andere stijl voor uw sanitair

Wilt u voordat u wc-wanden gaat bestellen eerst een goede prijsindicatie hebben? Dan vraagt u eenvoudig een offerte bij ons aan en zorgen wij dat u deze zo snel mogelijk in uw mailbox heeft. Ook als u meer wilt bestellen voor uw bedrijf, zoals garderobekasten met stroomaansluiting, zijn wij de juiste partij. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0592 – 544 230 of een e-mail te sturen naar info@sistim.nl.